رویدادها

بازدید دانشجویان مدرسه کسب و کار آریانا از خط تولید کن

بازدید دانشجویان مدرسه کسب و کار آریانا از خط تولید کن

صبح چهارشنبه 14 آذر 1403 گروهی از دانشجویان مدرسه کسب و کار آریانا، متشکل از مدیران عامل شرکت‌های برجسته با حضور در ساختمان کارخانه شماره یک شرکت تولید لوازم خانگی کن از خط تولید این مجموعه بازدید کردند.

در این مراسم که با هدف آشناسازی مدیران عامل مجموعه‌های برون‌سازمانی با تکنیک‌های مدیریتی و ظرفیت‌های مجموعه کن برگزار شد، مدیران کن هنگام صرف صبحانه گروهی و همچنین ضمن بازدید مدیران عامل از خط تولید، تجارب خود را با بازدیدکنندگان  مدرسه کسب و کار آریانا به اشتراک گذاشتند. در این بازدید امیر بنایی‌نژاد، مدیر عامل مجموعه کن در خصوص چالش‌های کسب‌وکارهای نوآور و فناوری‌محور به ارائه نکاتی پرداخت که استقبال بازدیدکنندگان را به دنبال داشت.

گفتنی است گروه پژوهشی صنعتی آریانا، مجموعه‌ای یکپارچه شامل شرکت‌‌ها و واحدهای کسب‌وکار مستقل است که فعالیت‌های خود را بر ارائه خدمات آموزش مدیریت و کسب‌و‌کار، مشاوره مدیریت و کسب‌وکار و انتشار کتاب های مدیریتی متمرکز کرده‌اند. این مجموعه کار خود را در سال ۱۳۸۰ با مشارکت جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف آغاز کرد و در ادامه توسعه یافت. آریانا اکنون با جمع بزرگی از برترین مدرسان، مشاوران و محققان مدیریت، همکاری می‌کند.

شرکت تولید لوازم خانگی کن مفتخر است که با فراهم‌سازی امکان بازدید گروهی دانشجویان، مدیران و گروه‌های استارتاپی، به مسئولیت اجتماعی خود در جهت توسعه فرهنگ نوآوری و خلاقیت کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *